Mere om værkerne og processen

Lidt om mine materialer, ideer, titel og størrelse på værkerne. Derudover kommer der billeder af processen.

Ohenro og hans hund.  (str 60 X 80 cm) Han, Ito er midt i 70érne og har været på pilgrimsrejsen Shikoku88 et par gange før. Denne gang med sin hund, Cheri, – og planen er, at de vil vandre hele pilgrimsruten som er næsten 1200 km lang. Vi fulgtes af et par dage.

Strikkende hænder str 80  X 80 cm

Lavet i bomuld og silke og uldtråde. Der er brugt forskellige teknikker, fx stoffarvning, lag på lag, applikation, stencil mm

Mamas Soul str 50 X 60 cm

den vandrende str 40X50 cm

Ohenro møder Dollerup str 130 X 160 cm Billedet symboliserer, at en pilgrimsrejse vil være internaliseret i én, og en del af én, også når man går tur i Danmark.            

Værket er monteret med lydisolerende materiale og tilmed en duft af skov, hvilket bidrager rummet (og dermed dig) med en bedre lydakustik og duftstimulans, som optimerer dine sanser og hjælper dig til at være i nuet.

,Munken fra tempel 4 str 90 X 120 cm Munken, der talte fint engelsk, fik mig til at forstå, hvad det egentligt var, som jeg ønskede at få ud af min pilgrimsrejse, og  hvor vigtigt det er, at have respekt for varmen (op omkring 35 grader i dagtimerne). Jeg lærte at sætte ambitionerne om hvor langt jeg ville gå hver dag, efter de oplevelser, jeg ønskede, og de omstændigheder, der var. For jeg ønskede at oplev landet; at opnå at være tilstede i nuet og “leve” i templerne og naturen, – og ikke kun haste forbi. Idealet lykkedes ikke altid, – som fx da templet lukkede kl 17 og jeg havde undervurderet afstanden,…men det var mit mål.